Този уебсайт използва Google Analytics, което използва бисквитки за да проследява различни аспекти на вашето посещение, включително вашата географско местоположение, как сте стигнали до този сайт, продължителността на вашата визита, страниците, които сте прочели и всичко, което търсите, докато сте на сайта. "Прочетете повече“ или Приемам

Платинум Център стартира Еко активност

Платиниум Бизнес Център е горд да бъде част от глобалните усилия за запазване на околната среда. Затова, управлението инициира нов проект-програма "Платиниум - еко активен".

Целта на програмата е да се повиши информираността по проблема сред наемателите на бизнес центъра и сред нашата общественост, както и да съдейства и улесни еко дейности, като рециклиране и спестяване на енергия.

В Платинум Бизнес Център можете да намерите:

  • Система за рециклиране на пластмаса, разделно събиране на отпадъци, стъкло и хартия
  • Енергоспестяващи осветителни системи
  • "Еко екип", който работи за разработването на повече проекти в полза на околната среда
сертификат

Зелена енергия

През месец Март 2018г., България Платиниум Груп ЕАД получи удостоверение за зелена енергия от Енерго-ПроЕнергийни услуги. С грижата си за околната среда и комфорта на наемателите в Платинум Бизнес Център, компанията закупува 100% от електроенергията си от възобновяеми източници. Решението ни да ползваме изцяло зелена енергия е провокирано от желанието ни за запазване на екологичното равновесие и е още една стъпка за постигане на устойчиво развитие.

В партньорство с ЕНЕРГО-ПРО, България Платиниум Груп ЕАД успешно изпълнява Директивата за енергията от възобновяеми източници. Заложената от Европейските власти с за намаляване на енергийното потребление с 20%, за повишаване на енергийната ефективност с 20% и за 20% дял на възобновяемите източници в крайното енергийно потребление през 2020 година е по-известна като план 20-20-20.


eXTReMe Tracker